bigcitylife

Happy Valborg!

Publicerad 2011-04-30 16:58:17 i Allmänt,

Kvällspromenad, frusen yoghurt, chips, godis, och så Solsidanmaraton med Lussan igårkväll. Ganska så perfekt sådär.

Idag är det Valborg! Ska Möta upp Pinsi, Makke, Josef och alla för lite brännbollspelande.

Så vi hörs senare.

Bra dygn med mitt Ghettobarn

Publicerad 2011-04-29 23:00:59 i Allmänt,

Fasen vilka varma dagara vi har haft här nu. Åkte ner till Brooklyn och P igår kväll. Känns lite som jag haft ett magiskt dygn. För en gång skull var vi ensamma i hans hus. Alla hans tusen kusiner som delar på sofforna och gud vet vad, var borta för natten och äntligen var vi ensamma. Min lilla favorit Joseph, Peters lillebror på 5 år, var hemma och vi fick agera barnvakt. Fytusan vad underbaaaaar lillkillen är! När jag kom dit var det fortfarande ljummet och solen började gå ner. Då gjorde vi iordning en picknick korg och gick upp på deras tak, med många filtar, musik och svenskt godis, såklart. Peter kan dansa och har lärt Joseph MJ-danserna. Jag ångrar så jävla mycket att jag inte tog med mig filmkameran. P satte på MJ-låtarna och de båda började dansa MJ-danserna. Lilla Joseph tog sig på pungen, juckade, och grimaserade som MJ.

Spenderade min förmiddag med att sola på det där taket. Kommer bli lite som mitt nya favoritställe, tänka sig att jag kunde älska ett sådant ställe i ett annars väldigt obehagligt område.

Eventgala med Jennifer Lopez

Publicerad 2011-04-28 19:13:15 i Allmänt,

Det roliga med mitt jobb är att jag aldrig vet vad som kommer hända näst. Ingen vecka ser likadan ut, och det tycker jag är på gott och ont. Mer på gott måste jag väl ändå säga. Haft mycket ledigt denna vecka, så har spenderat mycket tid utomhus i sommarvärmen. Så därför kläms det in jobb på söndag.

Inte vilket jobb som helst. Jennifer Lopez och hennes man ska arrangera ett event. På söndag åker jag in tidigt, för att hjälpa till med alla förberedelser inför det stora eventet. En fågel har viskat i mitt öga att jag kommer komma hem med en stor och smaskig goodiebag.



9:19

Publicerad 2011-04-27 03:30:02 i Allmänt,

ojojojooooooooj vilken dag. Vaknar upp av att jag ligger och svettas. Närmare 30 grader i skuggan idag, och det kändes. Men fy tusan vad underbart att sommarvärmen ätnligen kommit för att stanna, förhoppningsvis. Fick mycket plugg gjort under morgonen, tog min paus på gymmet. Kilometerna jag sprang på bandet kändes hur lätta som helst, att jag på hemvägen tog en extra runda runt piren. Uuunderbart.

In till city för lite jobb, sen helt spontant åkte jag ner till central park för att träffa wellington och hans kompisar. Första gången jag träffar Wells som vän. Det gick väl bra, lite väl bra. Efter att han och hans kompis började kolla in varje brud och betygsätta dom, beskrev högt hur deras idealkvinna skulle se ut, eller när W sa att hans fru måste ha fejktuttar, och att han inte fick ligga i helgen palla jag inte längre. Fan vad jobbig hela träffen kändes..

Åkte sen in till Soho, för att träffa Lussan, bästa jäkla systern man kan ha. Gick runt i värmen i Soho med henne och bara hade det jävligt bra. Satte oss på en uteservering och åt och drack. Framåt sextiden kom även Peter och Asani. Då blev det en sväng förbi sockerbit och sen kvällshäng i en park. Kan väl ha varit den underbaraste kvällen på länge. En sak till. Peter och Asani är fan klockrena. Efter träffen tidigare under dagen, var jag bara lycklig och lättad att ha P där. Jag ska lova mig själv att aldrig mer falla för killar som spelar spel. Game over säger jag. Jag pallar inte sånt längre.

Nu ska jag sova sött.

Natti

Monday

Publicerad 2011-04-26 03:37:40 i Allmänt,

Sicken dag!! Strålande sol, het temperatur och Hoboken glänser. Alla sitter med sina filtar och flaskor vin på gräsmattorna nere vid floden. Provet idag gick galant, har även fått frågan om en ny praktikplats, vilket gör att det sprätter lite i kroppen på mig. Jag blir så jävla glad av detta flyt.

Något som också gjorde mig glad var att Filippa är här och hälsar på. Så gick till parken i midtown och mötte upp henne och Lindsey. Sist vi tre var samlade var i slutet av september, då Filippa skulle flytta hem, och jag fick trösta en ledsen lindsey efter farvälet. Jag kommer ihåg hur synd jag tyckte det var att hon flyttade hem, eftersom vi tre var ett förjäkla klockrent gäng. Lindsey och Filippa är verkligen otroliga människor, och jag vet inte hur många gånger jag tackat gud för att Pinsi stannade kvar.

Nu ska jag sova,

Natti natti

Lite klurigt sådär

Publicerad 2011-04-24 18:50:10 i Allmänt,

Jag är otroligt beväm med P, verkligen, det är jag. Kan vara mig själv till 110 %, sitta där med skitigt hår, dålig hy och pms och ändå få höra att jag är den bästa och vackraste. Hur underbart är inte det? Dock har jag ett problem. Jag måste alltid se till att ha bajsat innan jag åker dit. Asså, det är så jävla jobbigt det här, men jag kan bara inte sätta mig på deras lilla toalett när 8 jädra människor bor där och går in en efter en. Då vill ju fasen inte jag gå in och skita...

Detta har ju då gjort att jag inte kan spendera mer än 24 timmar där. Inte undra på att jag haft ont i magen ända sedan jag träffade honom.

Jag måste helt enkelt bli ännnu mer bekväm. Jag tror inte jag kan bli det. Jag kommer nog aldrig bli så bekväm att jag kan rapa och fisa inför en kille jag träffar, sånt gör jag bara med Cp-gänget här och Lovis och Bem. Men jag är ju faktiskt ingen robot, jag är ju människa också.

Nu ska jag inte belasta er mer med mina bajstankar. Utan vandra ner i solen till tunnelbanan för attt möta upp de andra.

Påskhelgen

Publicerad 2011-04-24 02:46:56 i Allmänt,

Nu pirrar det i hela kroppen. Har suttit hemma idag i regnet med en mängd godis, skolböckerna och så te på det. Men efter dessa timmar ensam är jag uttråkad. Konstigt, måste jobba med detta. Njut för i helvete, när du nu har en lugn dag med inget jobb, njut! Ja, det ska jag göra.

Gårdagen var så jäkla klockren. Att en ledig fredag kunde göra mig på så bra humör visste jag inte. Lämnade Hoboken tidigt för att åka ner och köpa svenskt godis till P. Åkte dit, tog hand om pruttisen som låg i frossa och feber. Massa prat, mys och påskgodis, innan vi båda däckade med magarna fulla med skit. Vaknade av hans äckliga hostattacker och eftersom näsan hade svullnat igen, kunde jag inte sluta störa mig på de grova snarkningarna, att jag till slut började göra en massa ljud och rörelser som skulle få han att vakna. Det gick inte, då tog jag upp mobilen och började spela in, lyssnade på det, och dog lite av garv. Oj så kul jag hade. Åt upp det sista godiset, morgonmys och så tåget hem igen.

Vi har lite familjemys här i stugan nu, och snart ska efterrätten stå på bordet. Spenderade den senaste kvarten med att kolla igenom scrapbooken jag fick av Heddie innan jag åkte. Blir alltid lite tårögd när jag tittar igenom den. Så sjukt det ska bli att träffa den ungen i sommar, hoppas vi känner igen varandra lite iaf.. Miss!

Imorrn ska jag leka med Angie och Pinsi. Cp-gänget är på G med andra ord, minus Hannah då rå.






Big love. / Emma

Friday 11:35

Publicerad 2011-04-22 17:55:38 i Allmänt,

Ledig en fredag! det var längesen, så jag njuter för fulla muggar. Har varit en intensiv vecka, har fått mycket skäll och mycket beröm. Hatat modevärlden och älskat den. Lärt mig väldigt mycket. Men nu tar jag helg i tre dagar, nästan helg. Har mycket plugg att få gjort, men imorrn ska det regna så då ägnar jag mig åt plugg och tedrickande. Trodde jag skulle spendera denna natt i Brooklyn, men icke. Jobbade till halv nio igår så det blev inget av med det. Jag har iaf haft en mysig morgon hemma i Hoboken. Fick lite plugg gjort, vilket alltid känns som en lättnad, fixat och donat har jag med gjort. Har ju helt glömt bort att det är Påsk. Hemma firas det ju, men inte här, så jag har ingen påskkänsla i kroppen. Därför ska jag skapa det. Ska åka in till den nyöppnade affären i Soho, Sockerbit, där de har svenskt lösgodis, tack Gud. Ska köpa på mig en stor påse och åka till P, för lite påskmys. Ojjjsii så mysigt.

På fotograferingen i torsdags hände en rolig sak. Okej, låt oss bara reda ut en sak. Tidningen jag jobbar för heter Gravure magazine, och de fokuserar på couture och verklig mode. Allt handlar om mode. Så jag jobbar för dem, men en av mina chefer frilansar som stylist utvöer stylingen till Gravure, så jag assisterar henne när hon jobbar med olika slags företag och tidningar, vilket är kul då hon jobbar med Vogue och andra stora magazine. Så, när jag jobbar med Gravure får jag klä mig huuuuur jag vill, de vill helst att man ska klä sig så eget och modeaktigt som helst. Är trenden genomskinligt så ska det också visas hud PÅ jobbet. Men, plåtningen i torsdags hade ingenting med Gravure att göra, utan Lisa, min chef, samarbetade då med American Express, för en mansplåtning med fokus på golf. Så, det tänkte jag inte på, utan klädde på mig som om jag skulle till Gravure. Väldigt speciellt och lite vågat. När jag kom till plåtningen står där en hel bunt med snygga, vältränade män. Plåtningen går, och de kommer en och en fram och pratar med mig. Eftersom de såg så bra ut så kunde jag inte riktigt koncentrera mig på mitt jobb. Till slut kom min chef fram och sa att jag var tvungen att byta om eftersom modellerna inte kunde koncentrera sig. Fyfaaaan vad pinsamt det var.

Godnatt.

Publicerad 2011-04-20 03:06:32 i Allmänt,

Jobbade från halv åtta imorse tills nu, nio på kvällen. Har varit så jävla intensivt, och imorrn ska jag vara i studion kl 7 för plåtning. Det är en stor plåtning på G, men massa tidningar involverade. Najsbajs! sen blir det att springa till skolan, sen ska jag bannemig sola i parken i Hoboken. Ska bli varmt.

Saknar P.

Godnatt igen

12:09

Publicerad 2011-04-18 18:13:27 i Allmänt,

ooooch gårkvällen blev ju inte alls som planerat. Fasen då. Gick och la mig skapligt, gick upp skapligt. Plugga. Nu ska jag snart pallra mig ner mot tunnelbanan och ha lektion i en och en halv timme. Hoppas tiden går fort för jag pallar inte med klassen eller läraren i många fall :) solen skiner och det är varmt, så det ska utnyttjas med parkhäng med min kära P. Nytt försök på träff med andra ord. Längtar.

Om några veckor åker jag till Mexico i en vecka. Jag längtar så mycket att jag nästan spricker. Vilken tur man har som har en jobbnarkoman till mamma. När ledighet väl kommer till fråga bokar hon första bästa resa till paradiset. Jag klagar inte. Mucho fun!

woooooooho.

Hej på er så länge!

Sunday funday?

Publicerad 2011-04-17 19:54:03 i Allmänt,

Galet underbart att ha Pinsi och Angie hemma hos mig igårkväll. Jag blir så jäkla ledsen när jag tänker på att de åker hem snart. USCH JAG VILL INTE SÄGA HEJDÅ MERA! :( Pinsis frågor är verkligen knäppa. Igår fråga hon A vem som var mest onormal av mig och henne. Angie säger då. Lindsey är mest onormal, men Emma är CP. Men det är riktigt skoj att inte vara normal, och sen ha ännu mer onormala vänner. Livet blir så mycket roligare då! Haha!

Plugget går segt som faaan! Ska ta en lång promenad nu och sen läsa två kapitel. Sen får det vara bra. Ikväll åker jag till en saknad P och spenderar natten där.


Bildbomben

Publicerad 2011-04-17 16:37:54 i Allmänt,

Jag kommer aldrig glömma när jag kom hem från jobbet förrförra torsdagen. Jag var nästan så nervös att jag ville vända. Jag hade ju trots allt inte sett mina kära på nio månader. Skulle de ha försändrats, skulle de tycka jag hade gjort det? skulle vi skrika?gråta?skratta? När kom in i mitt rum står min Lovis där, då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna en sekund. Sen öppnas dörren från badrummet och min Bem kommer ut, då kommer ännu mer tårar. Vi står där alla tre och håller om varandra och gråter, och helt plötsligt är jag både lugn och hel.



Tänka sig så söt P kan vara.



Wellington


Games

Publicerad 2011-04-16 05:39:40 i Allmänt,

Jag har alltid undrat hur det känns att leka med någon annans känslor. Jag vet hur det känns att bli lekt. Ett spel. Jag har kört spelet, och har sårat ett människa.

Jag körde hämnden på den som minst förtjänar det.

Livet?

Godnatt Sverige.

Why you wanna go? Sean kingston! Fan vad bra låt.

Publicerad 2011-04-16 05:36:09 i Allmänt,

Jisses, jobbat heeeela dagen. Suttit vid datorn och gjort en massa research. Letat efter bra kändisar som ska vara med i tidningen. Gissa om jag är glad att de äntligen bestämt sig för att ha med kändisar och inte bara modeller i tidningen! att det är jag som har makt att välja gör det äääännu roligare. Det har varit en mycket bra fredag. Träffade upp den saknade bruden Hannabanna ,nedan, för ett kvällsglas i Soho. Imorrn blir det plugg, sen ska hela kvällen spenderas med min Lindsey. Sug i magen. KOM HIT NU DIN JÄVLEN. ska döda dig med pussar.



See you soon then..

Publicerad 2011-04-15 03:18:35 i Allmänt,

Trodde inte det var möjligt men det känns som jag kommit M och L ännu närmare efter dessa två veckor, då vi varit på varandra 24/7. Jag ska inte vara den som sitter och skriver hur jävla underbara de är och hur mycket jag älskar dem för då blir väl alla trötta på mitt eviga tjat. Men ja, jag gråter nu. Jag saknar dem så det gör ont. Jag undviker att gå in i mitt rum, för det är så tomt. Jag väckte dem imorse innan jag jobbet, för att säga hejdå, igen. Människorna på tunnelbanan frågade om jag var ok, eftersom tårarna rann nerför kinderna. Jag saknar dessa människor redan. Ni är jag. Vi är lite som pusselbitar. Jag flabbar och garvar som aldrig förr när jag är med er. Ni gav mig två av mina bästa veckor, och tänka sig så mycket som hände och förändrades tack vare er.

Vi ses om två och en halv månad. Ni är de vackraste människorna jag känner.



Ska försöka somna nu, blir svårt. Men imorrn vankas det jobb. Sen träff med Hannis.
Big love. / Emma

Broadway

Publicerad 2011-04-08 22:52:34 i Allmänt,

Ikväll är det musikal på broadway som gäller. The Lion King. Dagarna bara susar förbi och vi far och flänger och jag njuter varje sekund. Jag mår så bra att det inte är sant. Gråter av tanken att inte ha dem runt om mig 24/7 om några dagar. Sedan dem kom hit har jag fattat att jag inte klarar mig utan dem.

Malin och jag brainstorma i trean om att bli sambos. När jag kom hit så tänkte jag nää hon stannar nog i London. Nu har jag fattat att jag verkligen  MÅSTE bli sambo med henne. Det är finns inga men. Jag klarar mig inte annars känns det som.

Hel känner jag mig med andra ord. Har för övrigt kommit hem från en mycket bra dag på jobbet, ska nu åka in till city för lite finmiddag med damerna för att sedan dra oss mot musikalen. Sen blir det kanske lite utgång på det.

I Love you, så enkelt är det.

E

Photoshoot

Publicerad 2011-04-02 14:13:27 i Allmänt,

Denna vecka har det vart mycket jobb. I onsdags blidde det jobb i kontoret, torsdagen spenderades på Manhattan med alla designer för att förbereda inför fotograferingen. Å så igååår var den efterlängtade fotograferingen. Lämnade Hoboken halv åtta, kom hem vid åtta, cirka tolv timmars arbete utan längre pauser. Men tiden flög iväg och det var galet kul att äntligen få vara med och göra en massa nytta. Sen sa min chef att mitt namn kommer stå med i upplagan i tidningen. Fashion assistant: Emma Karlsson  ( Hur coolt är inte det ) :D

Nu ska jag vänta på att M och L vaknar. De är ena segisar.

PÖSS

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela