bigcitylife

New years eve

Publicerad 2010-12-31 17:36:22 i Allmänt,

Åhhhh! Fick bästa starten på dagen genom att prata med både Befrin och Malin på skype i närmare två timmar. Malin lagade köttfärssås och Befrin sprang och spydde. Dem är gulliga som går ut och köttar kvällen innan nyårsafton.

Jag ska på finlunch nu. I eftermiddag kommer Angelica hit och fixar iordning sig, sen åker vi ner till Makke Pakke för att sedan dra på förfest i city. Tolvslaget kommer spenderas på Nikki beach med nära och kära å så lite skumpa. Nu jävlar i havet kör vi!

HAPPY NEW YEAR! GOTT NYTT ÅR!

Sweden Style

Publicerad 2010-12-29 02:38:23 i Allmänt,

Skulle stanhänga med Angelica igår. Promenaden ner till tunnelbanan var en upplevelse i sig. Jag tycker verkligen inte snö är mysigt längre. Hela New York är kaos nu på grund av vädret. Skolor ställs in, trafiken ballar ur totalt, inga tunnelbanor är öppna, och det är bara en pina att ta sig någonstans. Tog en timme för mig att bara ta mig till skolan i Soho imorse.

Sunday

Publicerad 2010-12-27 16:34:47 i Allmänt,

Det är inte hysteriskt mycket folk ute och festar här på juldagen. Det är ju den dagen då amerikanarna firar sin julafton, vår 24:e med andra ord. Men jag var med de jag ville så hade otroligt kul, var så jädrans pepp. Kvällen började med mat på Hurricane med Pinsi, hennes bror och hans flickvän som är och hälsar på en vecka. God mat, firande åt födelsedagsbarnet, vin och så en massa prat. Mycket bra start kvällen! Sen mötte vi upp de andra vid Nikki för dans och mer dryck :) Tack för kvällen gott folk!



Big love. // Emma

Då var man där då.

Publicerad 2010-12-25 16:50:12 i Allmänt,

Jag vet att New York nu är mitt hem eftersom jag:

1.) Börjat lära känna så pass mycket folk att jag förra veckan sa "är det hon som legat med ---?" när en tjej stiger in på klubben.
2.) Man vet gängen och vilka som tillhör vilket av dem
3.) Vet vart man inte ska gå ensam och vart man kan gå ensam om kvällarna
4.) Man börjar älska människor som man aldrig vill släppa taget om
5.) Man har fått vänner för livet.

6.) Man grubblar över en kille som man ändå vet man ska åka ifrån en vacker dag Han bor här och jag åker till Sverige. Har man fått killproblem är man tamigfan hemma!!

Juldagen

Publicerad 2010-12-25 16:36:31 i Allmänt,

Idag är det juldagen. Alla människor kommer gå ut i Pinkan. Typ NH eller Platå eller ngt sånt, får rysningar av blotta tanken. Men jag saknar mina tjejer i Pinkan som alla samlas och dansar ikväll :) Jag ska ut och kötta här istället. Blir middag på Hurricane, och sen har vi fått bord på ngn nattklubb som Pinsi får välja ikväll eftersom hon fyllde år igår. Dagen i sig bjuder på bio med lillfisen här i Hoboken.

Lite pics från julafton.



Big love. / Emma

Christmas

Publicerad 2010-12-25 04:44:22 i Allmänt,

Första julafton som spenderades i ett annat land. Kan inte säga annat än att jag har haft en underbar dag. Tänkte lägga upp bilder imorrn. Nu är Lindsey hemskjutsad, jag är tjock om magen på grund av all godis och så mens. Trevligt. Imorgon ska jag festa, eftersom vi peppat så dant att Ludwig kommer. Men efter det blir det nyttig mat och fortsatt träning :) 


Sov Gott.
Big love.
Emma

God jul önskar Nueva York

Publicerad 2010-12-24 00:16:01 i Allmänt,

Nu har jag jobbat klart, och är hemma i ett enormt julpyntat hem! Granen är underbar, allt är pyntat med rött, paketet lockar, allt godis som folk skickat från Sverige tas fram, och det spelas julmusik. Nu ska jag äta gröt. Julkänslan är på topp.

Imorgon är det julafton, den blir toppen!

Ska njuta sönder under mina 4 hela lediga dagar.

God Jul sverige!

Vi passar bra ihop. Poo och jag.

Publicerad 2010-12-20 02:40:18 i Allmänt,

Dagens kommentar av Lindsey:

- Asså faan, den ligger inte rätt!!! åhhhhhhh! (stannar mitt i vägen)
- Vad för något?
- Men musen. Aeee jag måste rätta till den.

Gullegris är vad hon är.

Juldag

Publicerad 2010-12-19 16:59:36 i Allmänt,

Snart drar jag mig in mot Soho. Jag, Linds, Natha och Angie ska ha juldag idag och bara suga in en massa julkänsla.

Brooklyn

Publicerad 2010-12-19 00:26:11 i Allmänt,

Lindsey hindrade mig i sista sekund från att göra någott dumt. Träffa någon jag inte borde träffa, göra något jag inte borde göra. Drog en dålig bortförklaring och ändrar riktning mot Brooklyn för en myskväll med poo istället.

ps. längtar tills imorrn.ds

Miladys

Publicerad 2010-12-18 02:09:12 i Allmänt,

Jag kommer nog aldrig med ord kunna beskriva hur tacksam och glad jag är att jag kom i den klassen jag gjorde. Jag har aldrig klickat med en klass som jag gjort med mina avedatjejer, kanske inte är så konstigt med tanke på att vi är 13 tjejer med liknande intressen, plus att vi bokstavligt är på varandra 8 timmar per dag 5 dagar i veckan.

Vi kämpar, gnäller, pratar skit om kunder, garvar, och tjuter tillsammans. Vi har en textbok och workbook som heter Miladys. Alla hatar dessa böcker. Idag efter skolan gick vi alla till en bar i Soho, som heter, Miladys. Vi drinka, skratta, spela biljard, och släppte några tårar tillsammans.

Vänner för livet. Det bästa är att de bor här, vilket gör att jag alltid kommer ha en anledning till att komma tillbaka hit. Nu ska jag vänta in mami som varit ute och rest, äta mat och om jag orkar lägga in lite bilder.

Annars, godnatt!

Malin Lindholm

Publicerad 2010-12-15 23:44:19 i Allmänt,

Hade lång skypedejt med henne för några dagar sen. Nu är hon hemma i Linkan igen, känns konstigt när jag tänker på det. Jag får fjärilar i magen när jag tänker på henne och Lovis, och att de kommer hit snart.

Malin. Nu skulle jag vilja ta bilen till Vimarka, gå promenad med dig och Lulle, dricka te ur dina koppar, ta bilen till Linghem och köpa godis, och prata och skratta sönder mig som jag alltid gör med dig.

Hoppas du får underbara veckor där hemma, vet hur mycket du längtat och jag sitter och ler när jag tänker på hur mycket du kommer njuta när du stiger innanför dörren och hör Lulle skälla.

Ps. SKYPE PÅ JULDAGEN! :D
Love you.

6:04

Publicerad 2010-12-15 00:04:16 i Allmänt,

Var hos frisören igår. Klagade på att jag inte sett ngn kändis än. Natha ser Nate i Gossip girl hela tiden, och när jag sitter där i frisörstolen och klagar så säger min kära frisör att hon stötte på Johnny Depp i förrgår, alldeles utanför salongen. VAD GÖR JAG FÖR FEL?!

Blev sjukt fin i håret iallafall.

Har så galet mycket jag ser fram emot här borta...

Men nu ska jag få lite mat i magen. Var mycket drama i skolan idag.

This is what my soul need.

Publicerad 2010-12-13 03:28:23 i Allmänt,

Mitt kära NYC har bjudit på skitväder idag. Mamma åker på jobbresa till Californien i Januari, och nu håller vi på att försöka fixa så att jag kan hänga med. Det skulle vara så magiskt, underbart, perfekt att få en dos av hav och sol.

hahahaha..

Publicerad 2010-12-13 03:15:34 i Allmänt,

hahah guud vad jag skrattar när jag ser på dessa bilder. Det var ettan på gymnasiet och jag julia och Malin skulle på fest hos någon blatte och var så jäkla peppade och tyckte det var en döstor fest vi skulle på. Kommer nog aldrig glömma då vi bad mamma skjutsa oss 21.55 för att vara där prick 22.00 (japp den började då) och (ja, vi kom såklart först) så det slutade med att vi stod utanför djurskjuhuset vid jägarvallen och klunkade Vodka. Crazyfrog historien ska jag inte ens gå in på. Vi kände typ ingen på den där blattefesten men oj vad vi har pratat om den nu i efterhand. Så jäkla kul vi hade. Det är ju tur att man är mer kräsen nu när det gäller fester och utgångar om man säger så. Herre gud att det är tre jävla år sen. Jag hinner inte med.



Lucia

Publicerad 2010-12-12 21:34:30 i Allmänt,

Idag är det tredje advent. Så jag började min förmiddag med att åka till Ikea för att köpa på min ännu mer julgodis och julsaker. Älskar när jag börjar få mycket julkänsla i kroppen, och det börjar ta sig nu. Snart åker vi in till city för att se på julshow. Får väl se hur kul det är på en skala. Men som sagt vill man få julkänsla.

Igår fick jag också en dos julkänsla i kroppen. Luciafest på Hudson med svennegänget. Lite kul sådär att dunkadunka musiken slutar och ut kommer en luciatåg och sjunger, samt bjuder på lussebullar. Sen dansar alla till svenska julklassiker :) Kvällen började hos min poo i Brooklyn för att sedan dra oss vidare till 2ave få oss lite eyecandy på vår numera favvo bargata. Det blev pianobar innan vi drog oss vidare till Hudson. Mysipyskväll.

Nu måste jag fan plugga. Jag måste ta tag i det..



Jävla PATH

Publicerad 2010-12-10 00:32:52 i Allmänt,

För det första har jag och mina Avedabrudar planerat in lite roliga saker. Det gör mig glad.

För det andra så hade det hänt en olycka när jag skulle åka hem nyligen, så fick gå en jävla bit för att komma till en annan tunnelbana, för att sedan ta mig så nära World trade center som möjligt, för att sedan gå en jävla bit för att sedan stå och vänta på Pathen med hundratals andra upprörda, kalla, stressade människor. För att sedan knuffas för att ens komma med, fööör att sedan sitta och vänta ytterliggare i vagnen eftersom hela jävla tåget stannar 50 meter från stoppet och låter oss sitta där i mörkret. Nu är jag kall och hungrig.

För det tredje har jag blivit hård, alltså min kropp. Träningen går som på räls. Igår körde dem Victroria Secret show på teven framför mig, jag sprang med glädje 15 min till. Om jag orkar blir det styrka ikväll.

För det fjärde är jag inte alls avis på Lindsey som var på KÄNDISdejt igår. Han bad henne klä upp sig till max. I morse fick jag ett mess: Jahopp då har man gått på röda mattan då. När ska vi festa med han och hans kompisar poo? ;)

Det var nog allt för nu :)

April

Publicerad 2010-12-09 13:15:17 i Allmänt,

Tiden tickar på. Visst att det är ett tag innan dessa filurer kommer hit och hälsar på mig. Men nu börjar det kännas mer verkligt, April är inte sjukligt långt borta. Jag saknar dessa två något enormt.



Min Bemkemf och min Lovis.

TuEsDaY

Publicerad 2010-12-08 02:24:10 i Allmänt,

Lovely day, Bara för att jag slutar på Aveda snart så blir jag sentimental varje gång jag nu går till skolan. Det är då typiskt att man ska sluta när man verkligen känner sig 100 % säker på det man gör och ju mer man lär sig desto roligare tycker man det är. Nu står man inte som ett freak och ljuger om alla frågor kunderna frågar mig. Nu kan jag detta och det är tamig fan så jävla roligt. JAG VILL INTE SLUTA!

Men har även fått reda på att jag kommit in på FIT nu, lite som en fröm faktiskt. Fashion institute of NYC, och jag är så jävla pepp på att få börja. Här ska pluggas mode och nu minsann ska jag knyta kontakter.

Nu sitter hemma och hungrar ihjäl. Har beställt hämtmat, och det blir min favvomacka, tonfisk och avokado. Efter skolan tog jag och Poo en fika i Soho, du fina människa. Planerade lite för helgen då det blir LUCIA firande med svennegänget. Men det ska inte balla ur som det gjorde i lördags..

Pussinuttagummigutta

10:43

Publicerad 2010-12-06 17:02:51 i Allmänt,

Jag har aldrig i hela mitt liv mått så dåligt på grund av alkohol som jag gjorde igår. Första gången jag verkligen kännt att dagen efter verkligen vart förstörd, typ. Men tog mig i kragen och åkte in till stan med lillfisen. Färden med tunnelbanan var en mardröm. Var tvungen att sätta mig på golvet, och nästan hyperventilera. Sen fick jag fokusera på att inte spy på väg upp mot gatan. Efter lite frisk luft och vatten blev det dock bättre. Fick inte tag i mycket julklappar men shoppade lite till mig själv. Såg så förbannat mycket snyggt, så jag vet vad jag vill ha av tomten iallafall.

Lussan och jag gick in på forever 21. De snyggaste killarna jag sett här är i olika affärer, alltså personlen. Juicy, Hollister, HM och så igår forever. Både fisen och jag glodde sönder oss. Han pluggade mode och jobbade som modell och stylist. Fick hans nummer iaf. Vi måste skärpa oss med att hålla på så här..

Nu ska jag dricka te, äta svensk godis, plugga och läsa svenska skvallertidningar. Vi har nytt svenskt besök här i lägenheten!


Sunday

Publicerad 2010-12-05 18:55:57 i Allmänt,

Herre jävlar, vad fan hände igår. Jag tror vi fucka ur totalt. Crazybananakväll, men satan vad kul jag hade. Förfest hos Makke, och sen Avenue tills närmare sex på morgonen. Känner mig fortfarande full, men ska försöka ta mig in till stan för lite julklappsshopping med Lussan. Sen måste jag nog ringa Lindsey i hopp om att hon kan fylla i mina minnesluckor.

UPDATE ang. våra kunder

Publicerad 2010-12-04 01:48:51 i Allmänt,

Faan vad underhållande det är att jobba med människor. Vissa kunder är så underbara att man vill ta med dem hem. Efter en timme med dem är man helt varm och lycklig och fylld med positiv energi. Sen finns det dem som är så egna, roliga och speciella att man måste sätta på dem eyepads för att man inte längre kan hålla flinet och smilet borta. Sånt händer hela tiden och det är underbart.

Sen finns det ju sånna som Derrick (han backtreatment/full leg wax killen) som inte är överdrivet trevliga. Idag var han förövrigt tillbaka. För tre veckor sedan gjorde jag en behandling på honom, igår vaxa jag honom, idag gjorde Jasmine behandling på honom och sen gick han direkt till Donna (hon hade hand om vaxet idag) och vaxa ögonbrynen. Han klagar, men något måste vi väl ändå göra rätt eftersom jag numera stöter på honom dagligen.

Maria fick idag en kund som i slutet klagade på att hon inte kände sig återfuktad nog plus att hon inte gillade te:t vi bjöd på. Katrina fick en kund som lämnade rummet efter att fått för sig att hon störde sig på den lugna musiken vi körde. Jasmine fick sedan en manlig kund som vägrade ta av sig tröjan. Eboni fick en som var onöjd med rummet och verkligen verkligen ville bya rum eftersom det inte föll honom i smaken.

Med andra ord vet man aldrig vad som väntar sig när man kommer till jobbet/skolan :)
Sen så släppte jag en tår eller två när jag insåg hur mycket tid jag spenderar med mina 14 tjejer och att jag snart inte kommer få träffa dem dagligen.

Sad face.

Waxday

Publicerad 2010-12-02 23:47:25 i Allmänt,

I helgen blir det bilder, för då jävlar ska jag dricka drinkar och leta klappar med lussan. Gårdagen var mysig. Hade en underbar dag i skolan, då den nya intro klassen skulle öva på oss. Fyfan vad dåliga dem var. Jag tacka till och med nej till att få en ansiktsbehandling av dem, så jag och min kära Katrina körde på varandra. Kvällen spenderades med Angie över en chai late och timtals prat.

Kommer ni ihåg för ett tag sedan då jag skrev ett inlägg om en dag i skolan då jag skulle ha min första backtreatment och killen som var min kund var hur otrevlig och knäpp som helst. Den gången då jag inte bytte handskar från att ha gått från hans fötter direkt till ansiktet. Ja han. Idag iaf så ska jag och Sierra vaxa. Riktigt skoj tyckte vi, när vi fick se på bokningen att det var en man som skulle ha FULL LEG WAX tyckte vi det var ännu roligare. När vår käre kund sedan kommer in till oss i vaxrummet tyckte jag inte det var lika kul längre. Det var nämligen samma kille. Han kände igen mig och jag honom såklart. Usch vad vidrigt det var att vaxa hans lår. Knäppis är vad han är. Ni kan ju gissa hur försiktig jag var med vaxet..

Nu ska jag till ett spa här i Hoboken på intervju :)

PÖSS

Mucho to do

Publicerad 2010-12-01 13:55:24 i Allmänt,

Storm ute. Frågan är om skolan har stängt idag eller inte. Surt om jag får reda på att det är stängt när jag kommer dit.. Nu är det mycket grejer som är på G. Har drygt en månad kvar på Aveda :( och jävlar nu kommer slutspurten. Två slutprov, fler delprov och så tre projekt på det. Hur mycket ångest jag än kommer få så blir det att råplugga. Vi börjar redan i eftermiddag då jag åker och pratar med ett Spa här i Hoboken.

Nu är det också ganska så klart vad jag ska göra nästa termin och fasen vad detta kan bli grymt. Om det blir som jag vill kan detta toppa allt.

I helgen blir det PLUGG, och barhäng på lördag. SER FRAM EMOT! Då jävlar Lindsey.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela