bigcitylife

9:06

Publicerad 2011-01-29 03:07:37 i Allmänt,

Nu är väskan färdigpackad med bikinisar, shorts, flipflops och naglarna sommarmålade.

Jag är inte lite redo känner jag!

Dålig update de kommande dagarna. Måsta jobba lite på brännan ;)

The Secret

Publicerad 2011-01-28 16:36:23 i Allmänt,

Jag tror nog aldrig jag har fått jobba så mycket med mig själv som jag har gjort sedan jag flyttade hit. Jag har alltid varit driven, varit hård mot mig själv haft på tok för höga krav och förväntningar på mig själv och mitt liv. Jag har alltid kämpat hårt som fan, men allt detta har gjort att jag står där jag är idag. Jag har bockat av så många saker från min to do lista sedan jag kommit hit. Men aldrig har jag trott att det skulle vara såhär tufft, det är därför jag ständigt får jobba med mig själv. Att tillåta mig själv för att misslyckas, att säga "vad är det värsta som kan hända" när jag påbörjar nya saker. Jag läser en bok här som heter the secret, den hjälper mig. Fyfan vad bra den här, ni måste läsa den. Man ändras sitt tankesätt på nolltid efter bara några sidor.

- Ikväll ska jag på en viktig middag, den är avgörande för ett par saker som kanske kommer hända här i framtiden. Men det kommer gå bra.
- Jag har bestämt mig för att jag SKA få en inbjudan till fashion week. Jag har bara bestämt mig för det och det ska också ske, jag ska fan göra allt jag bara kan. Jag ska sitta och titta på varenda show på Metropolitan tillsammans med världens alla kändsiar. Jag ska networka som fan vid minglet, sen ska jag dricka skumpa och festa sönder på FW afterparties.
- Jag ska gå ut Fashion institute med grymma betyg.
- Jag ska få ett internship där jag ska hjälpa till med styling plus Makeup vid photoshoots. Liknande det jag hade när jag kom hit hos modefotografen Michael, men nu när jag fått det ska jag satsa högre.
- Jag ska plugga mer business och fashion på Berkley och gå ut med grymma betyg.
- Jag ska fortsätta utnyttja kontakterna här och lära mig så mycket jag bara kan.
- Jag ska läsa en distanskurs från Sverige så jag har lättare att komma in på min utbildning senare i framtiden.

En tiondel av min lista.
Imorrn åker jag till Miami och rättar till mina tankar lite. Lite sol och bad.
Nu blir det att städa, träna, packa och göra mig iordning inför ikväll.

Miami

Publicerad 2011-01-27 02:59:03 i Allmänt,

Äntligen har det nappat med lite jobb här. Allt mailande gjorde susen! Herre jäklar vad jag är på bra humör idag. Sen älskar jag att min mamma är min mamma, bästa man någonsin kan ha. Vet nog ingen som är så spontan och härlig som hon. Idag bokade hon en resa till oss. Till Miami, och vi åker om bara TVÅ DAGAR.

Gaaaaaaaaaaaaaah VAD TAGGAD JAG ÄR!

Lite död

Publicerad 2011-01-26 19:35:59 i Allmänt,

Det är lite snöoväder här idag. Lite skönt tycker jag eftersom jag för ögonblicket är lite mer död än levande. Spenderade natten hos Peter I brooklyn. Underbart som vanligt. Sen kan jag ju också meddela att jag förälskat mig i hans femåriga bror. Nu ska jag dricka te och se film.

TuEsDaY

Publicerad 2011-01-25 19:43:56 i Allmänt,

Hade världens mysigaste kväll hos Pinsi i Brkln igår. Sushi, mys och masssssssa flabb. Lindsey bor i källaren med katterna. Hon har en egen toalett där nere, och ibland är det lite svårt att kissa där eftersom hon gärna inte ber sina värdföräldrar om nytt toalettpapper om det tagit slut. Ibland får man använda bomullpads, det är helt okej. För ibland har hon bara tidningspapper, men som ungen säger, vissa tidningar är ju skönare än andra :) Men igår var det lyx. Det fanns toapapper!

Idag gick jag upp tidigt. Jag som blivit lite bortskämd med att kunna sova ut. Tog en långpromenad och åkte sen upp till Upper west side för att äta frukost med Angelica.

Nu ska jag kötta gymmet, sen blir det fix som bara den.

PUSS!

New in

Publicerad 2011-01-24 15:04:40 i Allmänt,

Klockren shoppingdag. Nu är jag ett par baggyjeans, en tjock gosig oversize tröja, smycken, en magtröja och en Victoria Secret bikini rikare!!

Idag blir det det mycket småfix på G, det är mycket skoj som händer nu! Wohoooo!!

update

Publicerad 2011-01-23 17:40:50 i Allmänt,

Skjuter upp cv-jobbet i några timmar. Det är blå himmel och sol idag. Plus att jag är shoppingsugen. Hello MIDTOWN.

Det blir vi två idag. Haha gud var gulligt ful bilden är.

Sunday

Publicerad 2011-01-23 17:29:08 i Allmänt,

Måste jobba på mitt CV idag. Så jäkla tråkigt, men imorrn ska det skickas i väg till många kanter och hörn. Jag kommer äta upp mig själv om jag inte jobbar eller får mitt intern nu innan FIT, efter Aveda som tog nästintill all min tid känns det konstigt att ha fritid. Sen att jag vet exakt vad jag vill göra gör att jag kommer bli riktigt besviken om inte just dem hör av sig. Så får ta och hålla tummarna. 

Igår var det lördag. En knasig lördag. Inget gick enligt planerna. Igår bevisade en människa hur jävla känsokall och dum i huvudet det faktiskt går att vara. Dagen spenderades iaf med Pinsi, Madde och Natha, och det är ju aldrig fel.

Skin care

Publicerad 2011-01-20 19:30:55 i Allmänt,

Jag har nog aldrig haft så bra hy som jag har just nu. Efter att ha pluggat hudvård i ett halvår vet man ganska så exakt vad som passar vilken hud och inte. Sen att jag fattat vilken skit som finns i over the counter produkterna är ju fantastiskt. Skulle aldrig falla mig in att ens röra min hud med en dove-tvål. Men man behöver inte bli helt besatt av skönhetsprodukter som jag nu blivit. Notera att produkterna nedan ENDAST är ansiktsprodukter med olika funktioner...herregud...

Något jag tänkt på nu i efterhand är hur mycket min skola pratade om skönhet. Allt kretsade runt lena, tränade, hårfria kroppar, felfri hy och en klockren makeup. Vi såg många filmer som handlade om just skönhet och vi fick även lära oss mycket om olika fillers. Fatta att vi studerade BOTOX, RESTYLANE, plastikkirurgi etc. Jag tror nog bara det var en av alla mina lärare som inte hade gjort ansiktslyft, botox eller något annat skönhetsfix. Ganska så galet om man tänker efter. Men kom till New York så fattar ni. Allt handlar om skönhet.

Myskänsla

Publicerad 2011-01-20 05:20:35 i Allmänt,

Jag har börjat fastna lite för Brooklyn, får alltid en sån härlig känsla i kroppen när jag åker dit. Kanske för att halvan bor där, men ändå,  det är en sån chill och mysig stämning där. Åt sushi med Pinsi, sen körde vi en alla tiders myfika på starbucks med Natha och Madde. Typ klockren kväll.

Haha, oj vad underhållad man blir av att läsa lilfisens blogg. Hon pratar lite blattiska och lite svengelska. Imorrn ska hon in och fixa grejer till sitt falsk legg (tsss..). Haha, oj vad gott jag kommer skratta åt när de kommer på att det inte är riktigt. Hon kanske inte har tänkt på att de bokstavligt skannar leggen om man ska in på de riktiga klubbarna. Go Louise, go go Louise, hoppas du blir snygg på bilden ;)

Godnatt

Brooklyn

Publicerad 2011-01-19 21:40:38 i Allmänt,

Har skickat iväg lite mail till diverse fashion stylister och photographer om lite jobb och så :) Känns riktigt bra i magen. Hann med lite träning och skype med min Bemkemf också. Nu ska jag bege mig mot Brooklyn och Pinsi och Natha. Myselimys.

Fucked up.

Publicerad 2011-01-19 00:53:20 i Allmänt,

Herre gud vilket crazy, galet, mysigt och roligt dygn jag har haft. Lämnade huset vid 10 på kvällen igår och kom hem tolv vid lunchtid idag. La mig ner i sängen vid tre helt utmattad och somnade vilket jag aldrig gör. Vaknade tre timmar efter och trodde det var morgon, klarpigg och redo för frukost. Men nu har jag fattat att klockan är sju på kvällen. Så lussan och jag har bunkrat upp med godis och film.

Sen är det ju alltid kul att mamma ringer fån Californien och säger att det är 25 grader sol där. Vilken jäkla väderprognons kollade jag in??!?!?!

Nu blir det systermys för fulla muggar.

Saturday 12:30

Publicerad 2011-01-15 18:39:57 i Allmänt,

Det är jobbigt att vara ovetande om en dröm kommer bli sann eller inte. Men jag kämpar på. Detta ska gå hem.

Min sovmorgon igår varade till 8.00. Det går alltid så bra för mig när jag bestämt mig för att sova ut... Körde ett hårt pass på gymmet, organiserade alla Avedaprodukter jag fått och köpt, och blev lite rädd för mig själv när jag kom på mig själv med hur jäkla mycket produkter jag har.... bildbevis snarast!

Kvällen spenderades på the melting pot. En underbar fondue-restaurang. Ostfondue, köttfondue och sen chokladfondue till efterrätt. Sen kom Pinsi och vi vandrade hem. Tjockade med paradisask och chips, å så film. Somnade under filmen. Lindsey kom på mig och fårgade om jag sov när hon hörde mitt första snark. Då svarar  jag att jag inte gjorde det, utan att det var på grund av chokladen jag andades tungt och roligt. Att jag blev tjock i halsen på grund av chokladen. Hahaha som jag skrattat åt det idag. Lite skadad eller bara inte helt vaken?

Nu ska jag köra ett styrkeprogram. Göra mig iordning och åka till Brooklyn för att leka med barn, och dricka lite. Sen möta upp alla människor och köra barrundan.

Blir lycklig när jag tänker på februari. Åker nog till Dallas första veckan och bara solar och badar. Sen blir det konserter. Robyn och Lady Gaga. Kan bli rätt så bra alltså.

Simsallabimmmmm

Publicerad 2011-01-14 23:35:19 i Allmänt,

Tänk om man kunde knäppa med fingrarna så att vissa personer kunde pluppa upp precis bredvid mig. Jag knäpper med fingrarna men Sandra, Lovis, Befrin och Mallan kommer ju inte :( buhu. Har tänkt på er så jädrans på senaste tiden.

Friday

Publicerad 2011-01-14 14:31:31 i Allmänt,

Ohh jädrans, det känns som att vakna upp dagen efter studenten. Lättnaden, saknaden, glädjen, ÅNGESTEN.

Vad händer nu?

Aveda graduation

Publicerad 2011-01-14 00:25:17 i Allmänt,

Det är mycket som händer nu, helt galet.
Nu är Aveda slut. Mitt älskade Aveda. Tog examen idag, och får mitt certification och diplom snart. Har nog aldrig gråit under en sån lång period som jag gjorde idag. Tårarna kom direkt när jag steg in genom porten, sen kom dem igen efter min sista kund. Som värst blev det när jag sa byebye till Pam, en lärare som mer känns som min mormor, och mina älskade vänner på Aveda. Nu är jag röd i ögonen och huvudet värker.
Det här är det bästa jag någonsin har gjort i hela mitt liv.

Nu ska jag muntra upp mig själv med att gå och kolla på när Lussan har uppvisning med KÖREN, hahahaha, mobbat. Sen blir det en mysig kvällsfika med Lisa. Så jäkla underbart att hon bara bor 50 jäkla meter från mig, här i Hoboken, wohoooo. Plus att det är ny episode av Jersey Shore ikväll, kan ju dega hela natten eftersom jag för första gången på 5 månader har sovmorgon en fredag!

Imorrn kommer halvan hit. Me like.

Puss och Godnatt

Fan

Publicerad 2011-01-12 15:20:51 i Allmänt,

Såå töntigt. Skolan öppnar inte förrän klockan elva idag på grund av att det kommit lite snö...
Det betyder att jag inte får ta miin examen i tid...

Monday

Publicerad 2011-01-10 22:13:57 i Allmänt,

Imorse bestämde jag mig för att hänga med mamma till Californien på måndag. Faan vad lycklig jag var där ett tag...ända tills jag gick in och kollade väderprognosen. 10 jävla grader och MOLN. Jag sa byebye till resan som skulle bli min belöning...

Gick och luncha med mamma istället. Sushi och sen lite smoothie. Har fått så sjukt mycket gjort idag, och jag har planerat in riktigt jävla klockrena saker. Tror nog detta halvår kan toppa allt. Idag är jag driven som attan.

Pinsi och jag uppdaterade oss mycket under vår bruch igår. Det är så svårt att vara utan henne för många dagar i rad. Efter brunchen mötter vi upp Angelica för en fika. Sen bestämde vi oss för barhäng i Soho. Gick dit vid halv fem och drog mig hemåt runt elva. Klockren bar som vi besöker igen på lördag. Vi slår på stort då, det ska firas både det ena och det andra! :)

I LOVE YOU

Publicerad 2011-01-10 16:52:57 i Allmänt,




En liten bit av mitt älskade Avedagäng.

Allie (vänster) - En av de i klassen som jag står närmast. Hon är den mest omtänksammaste människa jag någonsin träffat. När jag blir 30 ska jag bli som henne. Hon är den som ritade två snoppar till mig, en omskuren och en inte, för att riktigt visa hur en amerikanare ser ut, hahahah. Emma, I know that guys in Sweden arent circumcised, but here they are, you have to be prepared. Have u ever seen a circumcised cock btw?? Medan alla andra gifta par i klassen stannar hemma om lördagskvällarna är det Allie som hänger med oss ut och dricker öl och shakar på dansgolvet. Hon är helt otroligt! och Jan, 22 tar hon mig på en roadtrip för att verkligen visa mig Amerika!!

Kelli (korta bredvid mig) - Klassens pajas. Hon mer eller mindre skiter i skolan och festar sönder varje kväll istället. Hon bor i New Jersey, men bor just nu hos sin mormor i Harlem. De brukar öppna två vinflaskor tillsammans varje kväll och förkröka tillsammans. Ofta somnar Kelli på tunnelbanan, i vagnen, på väg hem från krogen. Så hon brukar spendera ett par nätter i veckan i vagnen, hon vaknar av att alla affärsgubbar är på väg till jobbet, då går hon till skolan. Då är hon inte kundernas favorit eftersom hon osar både det ena och det andra, och är vissa gång inte helt nykter.

Sierra (under Kellie) - Sierra och jag har ett speciellt band. Vi är yngst i klassen. 19 båda två och båda fyller år i början av Augusti. Hon var den första jag pratade med och vi klickade direkt. Hon har en insida som väldigt få, och jag är säker på att hon och jag kommer ha mycket kontakt hela livet. Vacker människa.

Aida - Utöver mig är hon den andra internationella studenten, och vi skrattar alltid lika gott då vi säger något helt sjukt och galet till kunderna eftersom vi ibland slänger in lite ord från vårt språk. Hon har sitt "arbetsrum" bredvid mig så vi är de som snackar skit om kunderna emellanåt. Om en måndad åker hon tillbaka till Domikanska republiken, men hon har lovat att jag ska få komma och bo hos henne. Jag har alltid velat åka dit och jag kommer sakna Aida jätte mycket så varför inta ta två flugor i en smäll.

Adam - En otroligt bögig bög som pluggar till frisör på Aveda. Han är Kellis partner in crime, och fick förra veckan en varning av polisen eftersom han kissade i spåret medan han väntade på tåget. Han är den man hör mest på Aveda. Han pratar som en bög, går som en bög, ger galna tips som en bög ska göra. Han säger alltid Thank yooooooooooooooooouuuuuuuuuuuu med pipig röst och avslutar med en slängkyss när man pratat med honom. Han är allt för go den där Adam.

Hannah - 21 år. Hon, jag, Sierra, Jasmine och Katrina tillhör den "yngre" gruppen är spenderar därför mest tid ihop. Hannah är den andra personen jag vet jag kommer ha kontakt med hela livet. Galen, sprallig, alltid glad och positiv. Jag tror nog inte denna människa kan tycka illa om någon. Hon är min lilla chingchongdingdong.

Big love. / Emma

Brunch

Publicerad 2011-01-09 17:05:09 i Allmänt,

Gårkvällen var underbar. Idag är det tiptop väder, så det blir att börja dagen med brunch i Soho med andra halvan.

Thats it.

Gangbang

Publicerad 2011-01-08 01:20:04 i Allmänt,

Min kära amerikanska vän Amanda som ska firas imorrn är mycket speciell. Hon är underbart galen. Vi har alltid de mest sjukaste samtalsämnena man kan tänka sig. Hon är dotter till två mycket duktiga plastikläkare och är uppvuxen på upper east side. Hon går på event och kändisfester lite då och då och jag älskar när hon berättar om sitt glammiga liv, men lika mycket älskar jag att höra om hennes galna tid på College. Igår berättade hon om sexfester hon gick på då, och samtalsämnet byttes till gruppsex. Ikväll skickade hon mig denna text och den är sjukt rolig. LÄS!

Oh man. How did I talk myself into this? This was not a good idea.

What am I supposed to be doing right now? Should I be doing something? She looks pretty occupied currently. She’s already handling three dudes. I guess I’ll just stand here and stroke it some more. Keep your head together Mike. Your time will come. Man this gangbang is awkward!

This seemed like it would be awesome. It always looked so cool in the videos. But all this waiting and watching is really uncomfortable.

I figured I’d just sort of fall into a natural rhythm and find my groove, but I’ve gotta admit that I am really perplexed as to the proper gangbang protocol here.

Whoa. She just looked at me. Does that mean she wants me to come up there so she can suck me off? Maybe that’s what she's indicating. But what if she didn’t mean that? What if I go up there and shove my junk in her face and she doesn’t want anything to do with it? I’d look like a real horse’s ass then. I’d better just wait here.

Man this guy’s taking a long time. Come on dude, who are you trying to impress here? There are other guys waiting.

Look at that guy’s penis! It’s way bigger then mine. Thicker at least. I hope I don’t have to follow him. She won’t even know I’m in there.

Oh man, he caught me staring at it. Well that’s just great. Now he’s gonna think I’m queer. I’m not queer man. I’m just a little self conscious. God this is awkward.

It’s too hot in here.

These guys are all saying sexy things to her. I’m the only one who’s not talking dirty. I should say something so that they don’t think I’m lame. Here goes....

“Yeah, you like that bitch!”

Shit. That was stupid. Now everyone’s looking at me like I’m some misogynistic asshole.

I am an asshole. Why did I have to say the most cliché, demeaning thing I could think of? Like I need to remind her that she “likes that”. Smooth move dumbass.

I wonder why she’s doing this. I’ll bet she had a bad childhood. She probably lacked a strong paternal figure in her life.

Damn it. Now I’m half mast. Now I look like the guy that can’t keep it up. Concentrate Mike. Stop psychoanalyzing and keep your mind on the sex.

Okay here we go, that guy’s done. About time. Should I go now? I’ve waited long enough, I’m going in there.

Damn it. The Italian guy beat me to it. I was here way before the Italian guy. How are we determining who’s turn it is here anyways? Was there some sign up sheet I missed or something? Damn it.

Steady Mike old boy. There’s plenty for everyone. Just wait it out. Deep breaths.

I hope no one tries to go anal when I’m taking my turn. I’m not real cool with my stuff touching another guy’s stuff. And I think that would be unavoidable. That would be really awkward.

Something in here stinks. Is that me? I hope it’s not me. Oh man, I hope it’s not her! Wait, no, it’s the Italian guy. Thank God.

Okay, time to make your move Mike. I’ve gotta get in there and mix it up. Other wise I’m that creep at the gangbang who’s just watching and beating off. You’ve gotta be in it to win it. Okay here goes.

Wait, what’s going on? Everyone’s finishing off on her! We’re climaxing already? We just got started! I haven’t even gone yet!

Okay stay calm Mike. No one knows that. Just finish yourself off so that you’re not the odd man out.

Well this was great. This was just great. A red letter day in my sad sexual history. And what am I supposed to do now? Do we all hang around for a while and talk about it? Where should I clean up?

God this is awkward.

Friday

Publicerad 2011-01-08 00:55:45 i Allmänt,

Igår spydde en av mina kompisar bredvid min kund, mitt under en behandling. Så nu är hela gänget sjuka..

På torsdag slutar jag Aveda. Tomt tomt tomt. Så på måndag ska jag försöka komma på vad mer jag vill göra här förutom FIT då. Det är redan spickat med det är så sjukt mycket mer jag vill göra så ska fixa lite sånt på måndag., ringa, maila, boka. 

Igår var en konstig dag. Kunde för det första inte koncentrera mig efter spyan, det kunde inte min kund heller för den delen. Hade en rolig kund, en elak och en supermysig. Efter skolan åkte gick jag in till midtown, uppdaterade mig i mina favoaffärer, och myste med mig själv. Gick på bio med wellington. Såg the fighter igen, vågade inte säga att jag redan sett den. Men den var lika bra andra gången som första.  

Imorgon är det jobb 9-5. Sen hem och fixa. Åka till Brooklyn och fira Amandas 30-års dag tillsammans med mina amerikanare. Håller tummarna att jag hinner åka och säga hejdå till Martin på Nikki tsms med my svennos, han åker hem till Sverige. Ogilla.

Final Exam

Publicerad 2011-01-05 00:30:41 i Allmänt,

Usch jag börjar nästan gråta när jag inser att nästa torsdag tar jag examen från Aveda och får mitt diplom som utbildad Esthetician. Jag vill inte lämna alla underbara.

Idag hade vi vårt sista prov, vårt final exam. Det gick hur bra som helst, så ikväll ska vi ut och äta och imorgon ska jag och Pinsi sätta oss på en bar och fira lite :)

Myspys!

Holy Jesus

Publicerad 2011-01-03 16:11:33 i Allmänt,

Lindsey och jag bestämde oss för att åka in till city och se på bio igår kväll. När vi tog Pathen från Hoboken hände det en obehaglig grej. Vi sätter oss i vagnen och tåget börjar åka. Mannen som sitter bredvid Lindsey är klädd i helsvart, med lång svart rock och svart hår uppsatt i en stram knut. I handen håller han en bibel, och helt plötsligt börjar han predika, och det var inte den mest harmoniska predikan jag hört. Han skrek, och blev mer och mer triggad ju mer han läste. Han prata enbart om död och helvetet och att vi inte ska frukta döden och att en del som inte tror på Gud kommer till helvetet. Gud har bestämt när vi ska dö och att han ska befria oss idag. Sådär höll han på och det blev bara värre och värre hela tiden.

Till slut var jag nästan hundra på att han efter han sa att han skulle befria oss skulle han öppna rocken och bomba oss allihoppa, först skulle han säga att detta var vad Gud ville. Lindsey hade redan gått bort till hörnet eftersom det var så obehagligt, men jag satt kvar några minuter till eftersom jag trodde han skulle bli helt galen om vi rörde oss under hans predikan. Lindsey får panik, jag får panik och tåget stannar ALDRIG. Jag försökte stänga av allt han sa om döden, sen äääntligen: Next stop is Christopher street. Lindsey och jag hoppar ut och springer snabbt som fan till en annan vagn.

Lördag/Söndag

Publicerad 2011-01-02 19:16:08 i Allmänt,

Var helt skadad igår. Men det är okej att vara det dagen efter nyårsafton. Åkte iaf in till stan med lussan och hängde lite med Wellington och Will. Sen myste jag och lillfisen vidare på Starbucks. Kvällen spenderades i soffan med godis och vatten med Angelica. Fick nog riktigt med magmuskler så mycket som jag skrattade.

Idag är det söndag. Är fortfarande seg, men på förbannat bra humör. Snart blir det lunch på Washionstreet, sen ännu mer mys i Hoboken med Pinsi!

Nyårsafton

Publicerad 2011-01-01 16:38:57 i Allmänt,

Herre guuuud vilken kväll. Nikki beach, öppen bar, sex on the beach, skumpa, ballonger, dans, fylla, 2011.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela