bigcitylife

kommer inte pa natt.

Publicerad 2011-07-24 11:59:32 i Allmänt,

Ar sa trott pa bloggen just nu. Vill ta nya bilder och gora om den, da kanske det blir lite roligare att skriva. Men det finns inget speciellt kul jag vill ta kort pa har. Men men, bloggtorka ar val vanligt.

Har forsokt vara busy sen jag kom hem, det hjalper faktiskt. Man har liksom inte tid att tanka pa saknaden. Men ibland kommer den, da brukar Lussan och jag prata ut. Jag har inte hunnit traffa en brakdel av alla jag vill traffa. Men fort och framst maste jag sjalv komma till ro, sen gar det mycket tid at att planera flytten till Stockholm. Men det ar riktigt kul, kopa nya prylar och vara lite kreativ.

Kom for ovrigt hem fran Visby for nagra dagar sen. Hade sa sjukt jakla roligt. Mamma kom hem i fredags, da kandes mitt hjarta plotsligt battre. Igar traffade jag lite saknade manniskor sag harry potter med lussan. Idag ska jag packa och packa upp, lara kanna min nya mobil, fixa med pengar och min bank, samt spendera min kvall med Sandra.

Imorrn hoppas jag pa landet. Vill aka ut nagra dagar och bara va, har inte hunnit det an. Bara va med mamma och alla, som det va forr.

Var sa sjukt ledsen igar, kunde inte sluta tanka pa vad som hande i Oslo, och kan fortfarande inte sluta tanka pa det. Blev inte battre da jag laste ett inlagg fran en som overlevde pa on. Mina tankar och all min karlek gar till alla som mist sina nara och alla som overlevde. Jag ar obeskrivligt ledsen for er skull.

 

Visby

Publicerad 2011-07-17 09:12:37 i Allmänt,

Tänka sig vilken dag jag och heddie hade igår. Verkligen like old times fast på ett bra sätt. Imorse när jag vaknade upp saknade jag lite extra mycket, då blir det nog bra för mig att bästis och jag åker till Visvy och har några fantastiska dagar där.

På fredag kommer mamma hem och hälsar på en vecka, som jag längtat. Skulle kännas konstigt att fira min 20-årsdag utan henne. Ibland drömmer jag om att peter är med hem och firar med oss. Drömmar är allt vackra.

 

 

Friday

Publicerad 2011-07-15 12:27:44 i Allmänt,

I needed the date with my lovebugs Malin and Lovisa last night. Im feeling more like myself, and I kno that everything will be fine. Im grateful of having the best family, boyfriend and friends in the entire world. Punkt slut.

Nu ska jag rasta voven, fortsätta packa upp, handla nödvändigheter, laga lunch, träna om jag hinner och så kvällmat med Malin på Lovisas restaurang. Imorrn ska jag äntligen få träffa hedvig, och på söndag bär det av mot Gotland. Helt galet vad jag har saknat mina pärlor här hemma. Jag ska döda Malin om hon får för sig att åka till Australien eller plugga utomlands. Det kommer inte på frågan. Så är det bara.

Pure love på denna vove alltså.




Sweden

Publicerad 2011-07-13 07:44:43 i Allmänt,

Im back. it feels like shit, all Im thinking bout is NYC, and my life I had there, but I kno Im gonna feel better soon. All I need is some time for myself and some SLEEP, cause my brain is right now in this thinking-mood and its killing me.

I miss you P aka bajsbarn. This is why Im gonna write in english now and then, so my friends and my love from New York can follow me.

Im spending my day with mormor today. Missed my granny. talk to you laaater.

hejdååååååååå

Pain

Publicerad 2011-07-10 22:55:15 i Allmänt,

Just nu gor det sa ont att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vagen.

Slutspurten

Publicerad 2011-07-08 02:56:17 i Allmänt,

Jag flänger och far på stan hela tiden. Listan blir kortare och kortare, packningen tyngre och tyngre och plånkan tunnare och tunnare. Har köpt mina andra Jeffrey Campbell skor, och är fortfarande lika förälskad i dem, skriver jag upp mer jag shoppat kommer nog ångesten sakta men säkert smyga fram. Idag åkte pappa och Lussan hem från NYC, det var tungt. Idag har jag iallafall spenderat dagen i the Bronx zoo med Peter och Joseph och en jäkla massa djur.

P är listig idag. Förbereder och åker och handlar med mamma och grejer. Tror det vankas en överraskning åt lilla mig. Godnatt Sverige

4th of July

Publicerad 2011-07-04 23:25:32 i Allmänt,

Idag ar det 4:e Juli vilket ar bland de storsta dagarna i USA. Folk ar lediga och njuter av varmen. Jag har firat denna dagen med mangder shopping och lunch i Bryant Park. Nu invantar jag pojkvan och ovrig familj for middag och sen mys vid piren for att se fyrverkerierna over skyline.

Pa torsdag aker pappa och Lussan hem. Jobbigt. Men jag njuter av den tiden jag har kvar.

Midsommarafton

Publicerad 2011-07-04 01:31:40 i Allmänt,

Bästa hitills.

Puttan till vänster åker hem till Sweden på tisdag. Jag vet att vi ses snart, hon bor ju för fan i Stockholm. Men jag kan inte låta bli att bli lite ledsen i ögat. Angelica var den som bjöd in mig till svennegänget från första början. Som haffade en vilsen själ på fejjan och frågade om hon ville äta middag med henne och hennes vänner.

Angie är en väldigt speciell människa. Mitt första intryck var att hon var en bitch. Lång som bara den, längsta benen jag sett, höga skor och partyklänningar och så låångt blont hår och så snygg. Sen så är denna flicka inte rädd för att säga vad hon tycker heller ;) Men sen när man lär känna henne och när man kommit henne nära vill man inte släppa taget om henna. Hon och Lindsey är de galnaste människorna jag känner, och detta menar jag är BRA. Lika lätta och fira i munnen som vad jag är, och jag tror nog alla blir högröda i ansiktet när vår Angie skriker högt:

 JAG SKA SNIGLA DIG I ANSIKTET! Ja, hon har hittat på detta själv.

Sen är jag tamigtusan evigt tacksam att hon gav mig sitt leg så fort jag kom hit. Annars hade mitt liv i detta "måse vara 21" åriga land inte vart lika roligt om helgerna,

I love you


Blått vatten och vit sand

Publicerad 2011-07-04 00:56:42 i Allmänt,

Välkommen till Playa del Carmen. Med denna view och så lite coca cola känns livet inte alltför svårt. När semesterbilderna är som tagna ur en resekatalog har man valt rätt semesterort.
 

Hola paradise.

Publicerad 2011-07-02 03:53:55 i Allmänt,

Med en solbrand kropp, nojd mage och med ett tontigt smile lamnar jag snart paradiset vars utsikt fatt mitt hjarta att lite smatt beatboxa.

Mexico, I will see you in the future, and thats for sure!



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela