bigcitylife

Thursday 4:40

Publicerad 2011-06-30 23:43:16 i Allmänt,

En suddis fran midsommarafton bjuder jag pa, i vantan pa att den braiga datorn ska blir klar sa ja kan ladda over alla bilder!!! suck.

Min astma ar at helvete, kan knappt andas, speciellt inte i denna hetta. Men jag jobbar pa bra med brannan och framat gar det minsann. Kom precis hem fran spa:t. Fick mig en ansiktbehandling. Hade jag inte snorat och kampat efter andan som en annan nord hade jag faktiskt kannt mig javligt frash!

Aee, nu blir det mer mexomat, och om nagra fa dar bar det hem mot NYC. Vet inte vart jag ska ta ivagen sa mycket som jag saknar Bajsbarnet P. Cant wait to see him again!

Update

Publicerad 2011-06-29 15:43:14 i Allmänt,

Nu ar vadret pa topp har i Mexicolandet iaf. Men jag har saklart gatt och blivit sjuk. Liten skabbratta ar vad jag ar just nu. Men jag ska forsoka njuta av den gudomliga frukostbuffen trots att min hals egentligen bara behover lite varm mjolk och len honung.

Igar red vi westernridning i djungeln och pa stranden. Det om nagot var frihetskansla ska jag saga er.

Nu ska jag tjocka till mig och sedan jobba pa brannan.

Mexico

Publicerad 2011-06-26 23:15:20 i Allmänt,

Hotellet fick mitt hjarta att sla lite snabbare. Har atit Mexomat som in i helvete redan. Maste smalta maten och det gors bast med en joggingtur vid stranden.

 

Adios for now.

Snabbis och sa glad midsommar saklart!

Publicerad 2011-06-24 19:31:56 i Allmänt,

Datorn ar inlamnad pa lagning, gor ett snabbisinlagg pa mammas jobbdator, och pa laptopen kan man inte skriva inlagg, sa aa nu vet ni varfor uppisen vart dalig.

Mycket har hant sen sist, som vanligt. Brunch pa Le souk som jag skrev om, hade sjukt javla kul som vanligt. Sa kul som jag haft pa dessa bruncher har jag nastan aldrig haft. Sondagen bestod sedan av poolhang med Makke och Angie, och sent pa kvallen befann jag mig pa min alsklings pier I west village, och njot av utsikt och godis med Peter, Asani och Louise.

Pa mandagen akte vi till Six flags, ett tivoli har i NJ. Finns inte mycket att saga om detta stalle forutom att det var klockrent. Jag kommer aldrig satta min mot pa varken gronan eller liseberg haha. Kvallen spenderades som vanligt utomhus da det ar hett nastintill varje dag.

I tisdags stod det shopping pa schemat. Jag och lussan spenderade timmar pa femte avenyn och sedan timmar i Soho. Jag kom hem med galet mycket fint och nu kanner jag mig mycket hel och nojd. Vart spenderades kvallen ma tro??? Pa christopher pier saklart, men denna gang med sushi och inget godis.

Under onsdagen hade jag och P slappis och traningsdag. Pa kvallen blev det fetisutgang med Cristelle, Lovisa och Lousie, inte Louise som i syster. Forfest i deras apt i midtown och sedan dans natten lang pa min alsklingklubb Avenue i Meatpackning district.

Igar var det torsdag. Gick promenad med voven, hamtade ut mina bagar, och akte sedan in till city. Denna gang spenderades kvallen med mangder bar, Criminal minds och myspys i soffan med P.

Idag ar det midsomarafton. Ska slanga i mig lite lunch, trana, och sedan gora mig iordning. Aker in till hotellet och moter upp tjejerna for att sedan dra till Svennebananerna for forfest. Sen blir det fest for fulla muggar. Jag ska dansa skiten ur mig till Ingrossos dj:ande. pepp till tusen, NU JAVLAR I HAVET KOR VI!

GLAD MIDSOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brunch

Publicerad 2011-06-19 18:26:02 i Allmänt,

Herregud vilken brunch igår. Hela gänget balla ur, och det dansades för fulla muggar på dj-bås, bardisk, bord och stolar. Det roliga med oss är att vi inte kör den sexiga kråma sig mot snoppen dansen utan flänger med armar och ben till höger och vänster. Jag kände mig som en studsande kanin, och svetten rann som aldrig förr. När jag gick därifrån skaka benen lika mycket som efter ett bodypump pass. Känslan av att vara full som fan kl 4 en ljus och ljummen lördagskväll är fortfarande lika härlig.

Dagen blev fulländad då P kom in till Soho, promenerade runt tillsammans med en full och glad flickvän i värmen. Runt elvatiden blev det pizza på restaurang, det behövde min lilla mage.

Idag är jag seg, japp. Men inväntar nu Makke och Angie för lite poolhäng.

If thoughts could kill.

Publicerad 2011-06-18 13:49:41 i Allmänt,

Hett, hett, hett. Idag blir det svettisväder, besök hos optikern, och så givetvis brunch med svennebananerna :)
Gårdagen var mysig då blixtrarna slog ner över manhattan och regnet öste ner. Filmmys och gymmet, innan vi tog tummen ur röven och gick på marknad. Kvällen avslutades med hamburgare på hard rock cafe och så drink på den snurrande restaurangen på times square.

Soho

Publicerad 2011-06-15 20:08:58 i Allmänt,

Vädret är på topp, och plånkan är full. Nu drar jag och lussan in mot stan för shopping och middag.
Lövely!

Monday

Publicerad 2011-06-13 16:57:59 i Allmänt,

Sunday Funday, japp det kan man verkligen säga. Härlig, galen brunch med mina underbara vänner. Kvällen bestod av feting hamburgare på five guys med P och Lussan, och sen kvällspromenad längs piren. Mer än perfekt dag. Idag är det måndag, lussan fyller år imorgon, så ska in till city och handla pressenter. Ska även åka in till Berkeley och försöka lämna tillbaka en bok de tvingade oss att köpa för 90 dollar men som de aldrig använde under lektionerna. Men först promenad med voven.



Sunday

Publicerad 2011-06-12 16:28:39 i Allmänt,

Fasen vad jag skulle vilja ha de tankebanor som Blondinbella har. Hon borde bli livscoach eller något liknande. Förvånar mig inte om hon redan är det. När jag kommer hem i sommar ska jag boka tid hos en sådan. Tänk om man kunde vända exakt alla negatvia tankar till positiva, livet skulle ju för tusan leka hela tiden.

Hahah hur klockren är inte detta som Blonda Bella skrev:

Man kan bli en person som uppskattar allt bra man har, livet blir så himla mycket bättre.

Som tillexempel, antingen tänker man:

.... Att celluliterna syns vid shortskanten, eller att mina ben tar mig överallt i världen!


Kan nog vara det mest klockrena exemplet jag hört på länge. Själv ska jag äta amerikanska pannkakor med P, och sen in till the Village och bruncha med svennebananerna.
 
Puss

Friday

Publicerad 2011-06-10 13:27:21 i Allmänt,

Vaknade mitt i natten av att jag grät. Drömde den där jävla drömmen om att komma till Linköping igen. FAN.

Gårdagen var alldeles perfekt, förutom att man inte kunde andas på grund av luftfuktigheten. Jag åt en massa glass som jag lovade mig själv, kollade ut en par snygga bågar jag ska köpa (och ett bar ray ban) det sistnämnda kanske man bara kan drömma om för tillfället, fick hem mycket annat snyggt, bion var ok, godiset var desto bättre :)

Idag ska jag ligga och sola på taket. Har lägenheten för mig själv hela helgen, så ikväll kommer P över på romantisk middag ha ha. Imorrn blir det en galen brunch på Lavo med Angie. Shit vad jag kommer sakna dessa bruncher. Finns nog ingen stad i världen som slår utelivet här, inte en jävla chans!

Först blir det gymmet.
Puss.

Torsdag

Publicerad 2011-06-09 17:25:52 i Allmänt,

35 grader ute idag. Jag tänker fasen inte gå ut. Gick med voven förut och man får verkligen en chock när man kommer ut i skuggan och denna värme slår en, men nejnej nu klagar vi inte. Har fasen startat dagen på bästa sätt. Gymmet med mamma, kämpade på som sjutton, hade Mexico-resan i tanken, då gick det undan ska jag säga.

Ska skicka in min sista rapport nu, fan vad GÖTT! Sen ska jag kolla ut en bar grymma bågar, shoppa, och gå på bio. Lite glass ska jag väl hinna klämma in också.

Kär.

Publicerad 2011-06-09 03:23:05 i Allmänt,

Fick en ångestattack för några dagar sen. Ringde Hedvig i lite smått panik. Det var otroligt skönt att höra hennes röst och hennes kloka råd. Berättade sedan för min kärlek hur redo jag är för att kämpa, att försöka få det att fungera även då jag kommer vara en bra bit ifrån honom.. Jag älskar tamigfan denna kille.

Åkte ut med picknick korgen i tisdags. Pratade igenom allt, åt, och njöt (?) av det 33-gradiga vädret. Sov över och hade som vanligt en hemsk natt. Eller nu lät det fel. Men hans mamma höll mig vaken hela natten. Efter denna natt känns det som jag står honom närmre än någonsin. Det som han har gått igenom, det som han gick igenom denna natten har fått mig att inse hur tacksamma vi som har vuxit upp i en trygg kärleksfull familj, i det löjligt trygga landet Sverige ska vara. Jag är evigt tacksam över hur mycket han har fått mig att inse, och hur mycket han lär mig om livet, och ett liv som inte bara består av trygghet, pengar, utbildning, silverfat, och kärlek. Utan ett liv han lever, som jag önskar alla någongång kunde få se, för att fatta hur jäkla bra man har det.

En timme från P, finns en underbar strand. Jag, Peter och lilla Joseph åkte ut dit och spenderade hela onsdagen där. Ett dygn mer fyllt av kärlek får man fan leta efter.






Josephs underbara MJ moves



Love you!

Godnatt Sverige,
/E

Monday

Publicerad 2011-06-06 15:15:10 i Allmänt,

Idag ska jag gräva ner mig under jorden, vara ensam, förtränga känslor, radera minnen, skriva min näst sista rapport i rättskunskapen, försöka gräva upp mig igen, gå lång powerwalk med voven, njuta av det vackra vädret i min älskade stad, åka in till city, äta yoghurtglass, och så ha lite guldtid med Louise.

The end

Girls night out

Publicerad 2011-06-04 20:01:08 i Allmänt,

Idag är det lördag. Försökte sova länge imorse och ta igen lite sömn från natten. Vakna halv tio. Eftersom jag inte gjort något turistigt sedan jag kom hit åkte mamma och jag på en lite utflykt. Nu förstår jag varför jag inte gjort eller sett det man "borde". Det är ju inte ens intressant.

Snart ska jag fixa mig iordning och åka upp till min Hannah på upper west side. Längtar. Sitta och dricka en massa vin, bli lite fuller och sedan åker ner till stan och kötta på.

Big love!

Broken heart.

Publicerad 2011-06-04 19:20:27 i Allmänt,

Ibland fattar jag inte att jag är så öppen på min blogg. Riktigt dumt egentligen, skriver som om det vore min dagbok. Men jag vet att de flesta av de som läser är mina bästa vänner, och jag vill att de ska veta allt.

I natt har jag haft en sömnlös natt. Jag orkar inte längre prata om vad som händer utan har skrivit ner alla mina känslor i min dagbok. Det finns inget så bra som att skriva ner sina känslor på ett papper. Jag pratar inte mycket om P för mina vänner här, eller hur jag känner för honom. Jag pratar sällan om mina känslor här faktiskt. Men mitt hjärta mår inte helt bra idag. Jag vet inte riktigt hur jag tror att ett distansförhållande ska fungera. Att jag innerst inne vet att det nästan är omöjligt gör att det suger till lite obehagligt i magen på mig. Jag tycker inte om att tänka, vad som skulle ha hänt mellan oss om vi hade vart i samma land. Ingen kan svara på den frågan åt mig och det suger så jävla hårt.

För några veckor sen berättade jag exakt datum när jag skulle åka hem. Jag trodde inte han skulle ta det så hårt. Hade hoppats på att han var redo att kämpa, för jag kommer ju trots allt tillbaka hit. Detta kommer alltid vara mitt andra hem. Frågan är när. Jag var rädd att han skulle börja ta avstånd från mig för att förbereda sitt hjärta på vad som kommer hända. Det är precis vad han gör, och efter ett långt mail från i natt gör det fruktansvärt ont.

Jag kommer alltid hata kärlek på något sätt.

Friday

Publicerad 2011-06-03 19:43:37 i Allmänt,

Fan vad det är varmt. Har brännt mig på näsan och tänker inte lägga mig och steka idag. Började dagen med en lång joggingtur. Nu ska jag ha en fet picknick i Central Park.

Wed. morning 8:09

Publicerad 2011-06-02 14:13:32 i Allmänt,

Nu har jag varit "ledig" i mer än en vecka, och fy i helskotta vad jag njuter över att bara göra New York, precis som jag gjorde innan skolan började förra året. Jag njuter av staden till max och kan stanna upp och bara upprepa för mig vart jag är, tänka, andas. Jag är så galet lycklig.

Poolen har öppnat, så när lussan kom hem från skola igår gick vi dit på direkten. På kvällen blidde det sushi, och sedan frusen yoghurt med Niklas och Elin som är här och hälsar på.

Nu ska jag göra mig i ordning, packa och sedan gå upp på taket och dega.

Till dig Lindsey Svensson

Publicerad 2011-06-01 17:41:11 i Allmänt,

Den 8:e Augusti förra året flyttade jag hit. Kände mig ensammare än någonsin. Två veckor senare fick jag ett mail av en tjej som hittade mig på "svenskar i NYC" sidan. Det var Angelica, som berättade att de var ett gäng svennar och amerikanare som brukade hänga. Angie fyller år den 25:e aug och hon frågade mig om jag ville komma på hennes födelsedagsmiddag några dagar efter hennes födelsedag och träffa alla. Jag kommer aldrig glömma den kvällen. Jag hade bara varit här i cirka 3 veckor och skulle in till Manhattan den kvällen, helt ensam. Var rädd för att gå vilse, rädd för den stora staden, nervös inför vilka jag skulle träffa. Hur skulle de vara? skulle de tycka om mig? tycka jag var ett mongo?. När jag kommer dit hälsar jag på alla. Angie hade skickat ett mass-meddelande på facebook till alla som skulle komma och jag hade dagen innan kollat igenom alla. Jag klickade på tjejen som hette Lindsey Svensson. Undrade om hon var en blandning. Amerikan och svensk? Tänkte att hon säkert var en bitch eftersom hon var så galet snygg.

Vi sätter oss vid bordet, och tjejen med den gröna klänningen och den perfekta brännan sätter sig till höger om mig. Jag frågar vad hette du nu igen? Lindsey, säger hon med en dialekt jag inte hade räknat med. Jag var ju helt säker på att en av hennes föräldrar var härifrån eftersom hon hette Lindsey. Men hon var från Halmstad och jag tyckte redan då att det var den sötaste dialekten jag hört på länge. Jag var nervös som fan, men tjejen med brännan pratade med mig under hela middagen, frågade vad jag gjorde och var jag kom ifrån. Hon sa att tacosen ska vara bra här, jag sa nervöst det blir bra och hon beställde den till oss båda.

Efter den kvällen blev det vi. Jag har minnen med dig som jag inte har med vänner jag känt sedan barnsben. Vi har gråtit av sorg då killar vi träffat här krossat våra hjärtat, vi har skrattat så vi har kissat på oss, vi har tjaffsat, vi har gjort allt.  Mitt liv i New York skulle inte blivit detsamma utan min Pinsi. Total lycka, tårar och äventyr sammanfattar vad vi gått igenom. Du är unik, helt sjuk i huvudet, helt underbar.

Jag älskar dig Lindsey, och kommer alltid att göra.



Ovan-vår första dejt.



Vi ses snart!

Tisdag

Publicerad 2011-06-01 17:01:50 i Allmänt,

Efter att ha sagt hejdå till Pinsi åkte jag till P för lite tröst. Hade en väldigt jobbig natt där. Eftersom det var runt 34 grader denna dagen och 30 på natten, och eftersom de inte har något Ac i lägenheten kändes det som jag skulle kvävas. Jag var så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men eftersom det var obeskrivligt varmt och hela jag svettades som en gris gick det inte att somna. Det underlättar inte då hans hundra kusiner sitter i vardagsrummer och röker på och gör lägenheten liiiiiiiite mer het, samtidigt som de pupmar på hög house musik.

Checkade klockan var 15:e min och slumrade till då klockan var närmare halv fyra. Vaknade dock efter en halvtimme och jag varmare då än innan jag somna. Varför? Jo P var så "snäll" och låg och höll om mig, samtidigt som han drack vatten ur en flaska som jag störde sönder mig på. Vattnet kom liksom inte ut ur flaskan om man inte sög så hårt att man blev helt röd i ansiktet. Fick nog största utbrottet sen vi träffades. Klagade på varför han höll om mig och gjorde mig varm, varför han i helvete inte hade somnat än, och att han lät som min hund då han drack ur sin flaska.

Då bytte jag rum. På morgonen skratta vi båda gott över mina knäppa fasoner. Träffade Sierra på eftermiddagen. Hon har förändras som tusan since vi gick i skolan. Nu jobbar hon som modell, och hon är verkligen sjukt snygg. På kvällen blev det frusen yoghurt i Hoboken med Lussan. Killsnack.

 Sierra love

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela