bigcitylife

Berns

Publicerad 2011-09-11 11:15:13 i Allmänt,

Vilken kväll. Förfest här hemma och sedan Berns med Christa. Eftersom man är student och riktigt jävla snål sa vi båda att vi skulle ut gratis, vilket jag strävar efter, nu efter New York hehe. Gud vad patetiskt snål jag är. Men lugn, jag spenderar pengarna på skönhetsprylar, skor och kläder.

Kavajkillarna var så snälla så. Bjöd på hela kvällen, och Christa och jag konstaterade att vi fått en klckren kväll och fylla för endast 15 kronor. Somna gjorde jag gott runt småtimmarna.

Har tvättstugan denna morgon, och efter det måste jag storhandla. Jag skjuter upp mathandlingen för att "spara" men det funkar inte. Går runt och är småhungrig hela dagarna. Sen kommer Heddan förbi för plugg och fika. Kvällen spenderas med Christa och förberedelser inför redovisningen imorrn.

Lördag

Publicerad 2011-09-10 17:01:43 i Allmänt,

Oj sicken positiv överraskning företagsmässan var. Business, företagssnack, gratis lunch, rosa crewtröjor, mängder godis, kontakter och så miljoner snygga kavajkillar.

Nu ska jag träna bort allt socker jag tryckte i mig idag, sen blir det att dra på sig klänning och klackar. Kavajkillarna bjuder på en helkväll på Berns. Jo men man tackar.

Förfest med mumintrollet och så kör vi. Jag är faktiskt taggad igen.

Hejsvejs!

Frank Ocean-There will be tears.

Publicerad 2011-09-10 07:44:13 i Allmänt,

Lördag morgon. Ensamt som vanligt att vakna upp. Men om en timme ska jag och några vänner åka till Globen för att jobba på en företagsmässa, tills ikväll. Sen får vi se om det blir utgång eller mys. Jag har verkligen tappat suget för festandet lite, iallafall här i Sverige. Men det kommer nog tillbaka snart.

Saknar mina vänner i Linköping idag. Vill inget hellre än att spendera tid med Mallan och Lovis, jag tänker på dessa två varje dag. Sen tycker jag det är konstigt att min längtan till nivetvad inte dämpas med tiden. Det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag går och lägger mig är New York. Staden, mitt Hoboken, spontaniten där, alla öppna människor, Soho, West Village, Times Square, Broadway, klubbarna, barerna downtown, pathen, min takterass, shoppingen, min gamla skola Aveda, och alla mina vänner därborta som mer eller mindre känns som min familj. Min pojkvän. Fan. Det gör ju lika ont varje dag.

Nahe. Om man skulle ta och göra sig iordning och dra sig.

Puss.

Att nästan dö av längtan.

Publicerad 2011-09-06 13:55:30 i Allmänt,

Bokat spikat och klart. Dagen efter min andra tenta flyr jag hem. Hem till New York. Fet belöning till mig och en enorm lättnad i kroppen. Jag kan inte sluta le, kan inte dämpa längtan, kan verkligen INTE leva i nuet för tillfället. Tänker bara på den 4:e November kl 9:45 då flyget lyfter.


Tisdag.

Publicerad 2011-09-06 13:41:32 i Allmänt,

Okej. Åkte hem över helgen. Träffade Malin, spenderade tid med släkt och familj och plugg på landet såklart. Åkte tillbaka till sthlm på söndagen, monterade upp soffan och invigde den med mamma tillsammans med världens godaste pizza och mängder godis. Måndagen blidde packad. Skola från 9 till 3, hem och slänga i sig nudlar, och så sedan sittning med after beach tema kl 6. Mycket lyckad kväll men föreläsning idag klockan 8.00 var inte lika kul. Måste nog säga att den var den viktigaste föreläsningen än så länge, och ÄNTLIGEN en bra föreläsare.

Känner mig så mycket lugnare nu. Börjar förstå och hänger med. Termerna börjar sakta men säkert göra sig förstådda, och jag känner att jag fasen har tid över. Så nu är jag faktiskt lite uttråkad. Tänkte ta mig en lång promenad och sedan läsa igenom det sista för idag. Har en hög med disk jag måste plöja igenom. Sen ikväll blir det idolmys med Christa.

Hej så länge.

Torsdag morgon.

Publicerad 2011-09-01 09:34:19 i Allmänt,

Shit vad tomt det kändes imorse. Morgnarna är värst. Att inte höra hundens tassar på golvet, eller att inte kunna säga godmorgon till Mam, pap eller Lussan. Somnade till Peter röst igår kväll. Älskar det, men det blir jobbigt så fort jag lagt på luren. Ska boka resa till New York nu i helgen. Helvete vad jag längtar.

Är trött som fan. Satt och pluggade med Hedvig igår. Lägenheten ser fortfarande ut som en byggarbetsplats men framåt går det. Den kommer bli gudomligt fin. Nu ska jag koka te, och dra mig mot föreläsningen. Det kommer handla om kvinnor som ledare och hur företag och organisationer mest fokuserar på män. Könsdiskriminering med andra ord. Intressant! Den röda boken nedan lämna vi hemma. Kommer bränna upp den när kursen är slut.

Ikväll är det sittnig på Cafe Opera, och imorrn kommer Mamma och Hugge.



Jag pluggar Business på Stockholm universitet. Företagsekonomi med inrik. Management och marketing.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela